Vijesti 21.09.2018.

PRAVDA ZA DAVIDA Daniela Ratešić-Došen: Hapšenje pijuna je obmana javnosti

ČITANJE: 1 minuta

Osoba koja je uhapšena u vezi sa ubistvom Davida Dragičevića iz Banjaluke je pijun koji je odradio sve po nečijem nalogu. To je zamazivanje očiju javnosti. Prema našim saznanjima, ta osoba je inženjer u M:telu i bio je primoran da to uradi. Mi 180 dana tražimo da se otkriju glavni nalogodavci i svi oni koji su od početka ometali istragu i uništavali dokaze, kao i egzekutori koji su izvršili ubistvo djeteta – rekla je danas za BN TV član Grupe “Pravda za Davida” Daniela Ratešić – Došen.

Ona kaže da se grupa “Pravda za Davida” i građani koji podržavaju Davora Dragičevića, koji već pola godine protestuju na Trgu Krajine u Banjaluci tražeći istinu i pravdu za Davidovo ubistvo, ne osjećaju bezbjedno jer im RTRS i njihovi kvazi portali sramnim izvještavanjem stavljaju mete na čelo.

Nezvanično, Alenu Kukiću iz Banjaluke Osnovni sud u Banjaluci odredio je pritvor zbog sumnje da je manipulisao dokazima u slučaju ubistva mladića Davida Dragičevića.

Prema nezvaničnim informacijama, Kukića tužilaštvo tereti da je manipulisao snimcima sa objekta „MK”, koji se nalazi u Ulici Velibora Janjetovića Janje.

(BN TV)