Vijesti 30.08.2018.

“PRAVDA ZA DAVIDA” Na Trgu Krajine pročitano pismo Davidove majke

ČITANJE: 1 minuta

Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras je 158. put za redom održan skup Pravda za Davida. I ove, kao i svih prethodnih večeri građani u centru Banjaluke su zatražili istinu i pravdu i rješavanje slučaja ubistva Davida Dragičevića.

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida još jednom se zahvalio svima onima koji mu pružaju podršku i tako daju snagu da nastavi i dalje da se bori za istinu i pravdu.

Na skupu je pročitano i pismo zahvalnosti Davidove majke Suzane.

“Ne postoje dovoljno velike riječi zahvalnosti. Moj svijet se podijelio na dobre i loše duše, imala sam čast da vas upoznam. Vjerovala sam ko su prijatelji ali se ispostavilo da to nisu. Na kraju sam upoznala vas. Hvala vam što se borite za Davida, za svu našu djecu. Hvala vam što mi pomažete da preživim dan, što sam ponosna da kažem da je David moja ljubav. Što ste mi pomogli da im kažem da lažu. Razumijem neutralne ljude, ali ne one koji nas napadaju. Vi, dobre duše, vaša djeca sada znaju da biste se za njih borili. Sve vas volimo moj David i ja”, napisala je majka.

Davor Dragičević je kao i tokom nekih prethodnih večeri uzvikivao: “Besa je besa! Besa je besa”!

“Sine, 5.10. 2018. dolazim kod tebe. Vas dvojica, što šaljete odrede smrti, dođite da ubijete ovog lava. Šifra: Pavda za Davida, koja nikada neće prestati” zaključio je Davor.

(BNTV)