Vijesti 27.08.2018.

PRAVDA ZA DAVIDA PREDSTAVILA ADVOKATSKI TIM Među okupljene građane na Trg Krajine izašao i Ante Nobilo

ČITANJE: 1 minuta

– Od danas je sa nama prošireni međunarodni advokatski tim među kojima su i ugledni hrvatski advokat Ante Nobilo i naš poznati advokat Duško Tomić – rekao je večeras Davor Dragičević koji je na Trgu Krajine u Banjaluci po 155. put sa brojnim građanima mirno protestovao tražeći da se otkrije istina o ubistvu njegovog sina Davida.

Na Trgu je, inače, večeras bilo nešto više građana koji su gromoglasnim aplauzom ispratili predstavljanje Nobila i Tomića.

– Premlaćivanje novinara Vladimira Kovačevića je bio pokušaj ubistva – rekao je Davor koji se zahvalio svim novinarski ekipama koji su došli i večeras da prenesu poruke sa Trga.

– Hvala vam još jednom što ste sa nama po 155. put. Djecu nam ne mogu ubijati i neće više – poručio je Davor koji je dodao “idemo do kraja”.

“Klinac u getu” je tradicionalno ispjevana pjesma zajedno u glas. Na kraju je prenesena podrška novinaru Kovačeviću od grupe “Pravda za Davida”.

– Novinari su zaslužni za razbijanje straha i u traženju istine o ubistvu Davida – rečeno je večeras na Trgu.

– Kao što mi je jedan pametan čovjek rekao – pravo na život je starije od prava nacije. Ja znam ko su ubice mog sina i ko su nalogodavci. Ja sve znam jer je to moje dijete – poručio je Davor na kraju večerašnjeg okupljanja.

(Srpskainfo)