Vijesti 21.10.2022.

Predao se osumnjičeni za ubistvo u Zvorniku

ČITANJE: 1 minuta

Goran Bojić, kojeg sumnjiče da je u Zvorniku hicima iz pištolja usmrtio Borišu Beatovića iz Branjeva i ranio Gorana P., predao se policiji, saznaje “Glas Srpske”.

Ubistvo je počinjeno  u petak uveče u kafe-kladionici  “Centar” u selu Trnovica kod Zvornika, a svemu je prvo prethodila svađa i tuča u kojoj su povrijeđeni Srđan M. i Mladen S.

Nakon obračuna, povrijeđeni Goran P. i Srđan M. su prevezeni u bolnicu u Zvorniku gdje im ukazana pomoć. Goran je zadobio ustrelnu ranu lijevog boka, a Srđan potres mozga i pukla mu je lobanja.

Prema ranijim nezvaničnim informacijama, do sukoba je navodno  došlo zbog ranijih razmirica između Beatovića i Bojića.

Prema tadašnjim pričama svjedoka, tu veče su  Beatović i njegovo društvo došli u kladionicu “Centar”, gdje je Bojić organizovao zabavu za suprugu i pekao prase.

Izvor blizak istrazi je pojasnio da je  u nekom momentu došlo  do sukoba i tuče, a zatim je Bojić uzeo pištolj iz šanka i pucao na osobe koje su ga napale nakon čega je i pobjegao.

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su 16. oktobra M.C. iz Zvornika, zbog sumnje da je počinilo krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, a Opštinski sud u Zvorniku je ovom licu odredidio pritvor.

Oznake: hapšenje, Zvornik