Vijesti 07.09.2018.

PREDIZBORNI SKUP SNSD-a Davor Dragičević došao sa natpisom “Ko je ubio Davida Dragičevića”

ČITANJE: 1 minuta

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, danas je prošetao centrom Banjaluke noseći u rukama natpis “Ko je ubio Davida Dragičevića”, a nakon toga ga je prislonio na ploču predviđenu za izborne plakate SNSD-a. 

Nakon što su kandidati SNSD za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika RS Milorad Dodik i Željka Cvijanović zalijepili predizborne plakate, Dodik je rekao Dragičeviću “da je na njegovoj strani”.

Dok se Dodik obraćao novinarima, Davor je ćuteći stajao nasuprot njega sa natpisom “Ko je ubio Davida Dragičevića”.


Poslije obraćanja medijima, Dodik je prišao Dragičeviću, sa kojim je i kratko porazgovarao i ponovo ga ubjeđivao da mu daje punu podršku.

Međutim, Dragičević je nastavio da pita ko je ubio Davida, poručujući da će “ići do kraja”, te mu je takodđe poručio da su svi pali na njegova obećanja, ali da Davor Dragičević neće.

Inače, danas je protiv dvojice policijaca za koje se sumnja da su izgubili donji veš ubijenog Davida, Okružno javno tužilaštvo podiglo optužnicu.

U tužilaštvu su precizirali da su oni službenici Policijske uprave Banjaluka, a terete se za krivično djelo sprečavanje dokazivanja.

(Srpskainfo)