Politika 27.11.2021.

PREDOJEVIĆ ZAPOČEO KAMPANJU U PRIJEDORU: “Ovo će biti pobjeda građana nad lošim sistemom”

ČITANJE: 1 minuta

Кandidat za gradonačelnika Prijedora, Goran Predojević započeo je danas kampanju sa Trga u Prijedoru, a podršku su mu pružili Nenad Nešić, predsjednik DNS, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke i Nedeljko Glamočak, poslanik SDS.

Goran Predojević, kandidat za gradonačelnika Prijedora istakao je da mu je čast što je kandidat ujedinjene narodne opozicije jer ljudi žele promene i rekao da će Prijedor biti grad lider.

“Ovo će biti pobjeda naroda, pobjeda građana nad lošim sistemom. Izađite na izbore. Za naš Prijedor”- poručio je Predojević.

 

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a, istakao je da e Goran Predojević biti gradonačelnik svih i da je on bez mrlje u karijeri i privatnom životu, mlad i ugledan doktor i čovjek iz naroda.

“Vjerujem u pobjedu jer će to biti pobjeda stručnosti, odgovornosti, pristojnosti i prestanka djeljenja prijedorčana na ove i one.”- rekao je Nešić.

Nedeljko Glamočak, poslanik SDS-a u NS Rd istakao je svoju punu podršku Goranu Predojeviću. “Vjerujem da će Goran stati u red mladih, perspektivnih gradonačelnika i da će voditi računa o svojim građanima”- rekao je Glamočak.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke pozvao je prijedorčane da glasaju za doktora Gorana Predojevića da bi promjene koje su se desile u Banja Luci došle i u Prijedor.

“Uvjeren sam u dobru poltiku i čiste namjere našeg Gorana. Promjene u Prijedoru biće dobar vjesnik promjena u Srpskoj”- rekao je Stanivuković.

(N.S)