Sport 10.06.2022.

Predsjednica Srpske obećala podršku rukometašima Borca

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović ugostila je juniorsku i seniorsku ekipu Rukometnog kluba Borac koje su osvojile šampionske titule i poručila da će ovaj klub i dalje imati podršku institucija.

– Uvijek je lijepo biti sa šampionima. Ovo je naš klub, klub na koji smo ponosni, koji decenijama bilježi odlične rezultate, prošao kroz teške periode, uostalom kao i cijelo društvo. Borac je jedan od najprepoznatljivijih brendova Banjaluke, ali i Republike Srpske. Institucije Srpske, Kabinet predsjednika, uz Vladu i resorno ministarstvo kao i do sada i u narednom periodu će biti uz Borac. Klub ima odličnu organizaciju, što se vidi i po ovim trofejima seniora i juniora. Ponosna sam na njihove rezultate i meni su učinili veliku čast što su došli danas – rekla je Cvijanovićeva.

Dojučerašnji kapiten Borca Đorđe Ćelić nije krio zadovoljstvo što su institucije Srpske uvijek uz Borac.

– Zahvalio bih se predsjednici što su ona lično, ali i ostale institucije Srpske uz nas. Nadam se još boljoj saradnji u budućnosti, pa da Borac pravi bolje rezultate i u Evropi. Ovo mi je najdraža titula jer smo do nje došli sa mladom ekipom i napravili rezultat mimo svih očekivanja – istakao je Ćelić.

(A. S.)