Politika 28.07.2020.

PREDSJEDNIŠTVO GO SNSD-a: Usvojena zvanična odluka da Radojičić bude kandidat za gradonačelnika

ČITANJE: 1 minuta

Predsjedništvo Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banjaluka (SNSD) danas je donijelo zvaničnu odluku o kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke.

U okviru rokova za podnošenje prijava Centralnoj izbornoj komisiji BiH, Predsjedništvo je donijelo odluku da se Radojičić predloži za gradonačelnika Banjaluke, kao prijedlog SNSD-a i još devet političkih partija koje podržavaju njegovu kandidaturu, prenose Nezavisne.

Ova odluka donosena je na prijedlog svih organizacionih jedinica Gradskog odbora – mjesnih i rejonskih odbora, te aktiva mladih, žena i penzionera.

U okviru priprema za predstojeće izbore, Predsjedništvo je danas usvojilo i širu listu kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluke.

Istovremeno, Predsjedništvo je konstatovalo da su sve organizacione jedinice Gradskog odbora u potpunosti spremne za predstojeće izbore u Banjoj Luci, te, na osnovu relevatnih pokazatelja sa terena, izrazilo čvrsto uvjerenje da će Radojičić i u iduće četiri godine voditi Banjaluku, kao i da će SNSD zadržati dominatnu poziciju u budućem sazivu Skupštine grada.

(SB/banjaluka.net)