Politika 03.08.2020.

PREDSJEDNIŠTVO SP: Liste za lokalne izbore u 70 opština i gradova

ČITANJE: 1 minuta

Socijalistička partija (SP) spremno dočekuje izbore sa izbornim listama u 70 gradova i opština Republike Srpske, što SP čini jedinom partijom poslije SNSD-a sa tolikim brojem prijavljenih lista, konstatovano je na radnom sastanku Predsjedništva SP sa istaknutim članovima i funkcionerima SP.

Predsjednik SP Petar Đokić istakao je nakon sastanka da socijalisti, kao i uvijek, idu na pobjedu, te da je siguran u odličan rezultat na predstojećim izborima, prenose Nezavisne.

“Svakog dana okupljamo ljude, slušamo probleme građana i radimo na politikama od značaja za razvoj naše Republike i svih njenih opština. Danas smo se sastali u Banjaluci kako bismo definisali neke nove zadatke i zaduženja koja SP kao partija naroda mora uraditi i sprovesti u nadolazećem periodu, a sve u interesu naših građana i našeg naroda”, rekao je Đokić.

On je još dodao da SP ostaje odana svojim dugogodišnjim politikama, idejama, vrijednostima i ciljevima, te da se i u budućem periodu nastavljaju boriti za politike razvoja Republike Srpske, predstavljene u političkoj platformi socijalista “Program razvoja Republike Srpske 2018-2026”.

Sastanak, koji je dio redovnih aktivnosti SP u cilju što boljih priprema za lokalne izbore, održan je u prostorijama SP u Banjaluci. Na sastanku se razgovaralo o razvojnim politikama Republike Srpske i BiH i svih lokalnih zajednica, te o drugim aktivnostima i politikama koje će dovesti do poboljšavanja izbornog rezultata SP.

(SB/banjaluka.net)