Magazin 15.07.2020.

PREDSTAVA KOJA JE NASMIJALA PUBLIKU ŠIROM BiH: „Onomatobleja“ šou dolazi u Banjaluku

ČITANJE: 1 minuta

„Onomatobleja“ šou, predstava koja je do sada nasmijala BiH, u petak na adresi Radnička bašta (Bašta kulture) Grčka 4. Sa početkom u 21:30 predstaviće se i banjalučkoj publici.

Riječ je o satiričnoj komediji na bini, koju donosi mostarski trojac Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić, prošireni u likove Random Lovac, Zdena Pičeta, Đontra, MC Third Entity, MC OG ShnjakaBo i još mnogi koji će vas sigurno nasmijati do suza.

Do sada su sve dvorane bile popunjene i svi su u „Onomatobleja“ šouu pronašli ono čemu se mogu nasmijati na sopstveni način, piše “Srpskainfo”.

“U ovoj predstavi koju pripremamo za Banjaluku biće svega, inspiracija je svuda oko nas, popričaćemo sa publikom o aktuelnoj problematici, živopisnim likovima i predrasudama iz njihovog okruženja. Radujemo se druženju. Ulaz je besplatan pa tako nema razloga da se mislite, i da maske su obavezne. Dođite na vrijeme i zauzmite položaje” poručuju iz „Onomatoblej-e“.

Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI. Ulaz na predstavu, kako je naglašeno, je besplatan i nije za one mlađe od 15 godina.

(N.S/ Banjaluka.net)