Magazin 29.11.2022.

Predstava “Teško je reći zbogom” ponovo u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

Nakon što je prošle godine u rekordnom vremenu rasprodata u dva termina, komedija “Teško je reći zbogom”(Teatar Vihor/Opera &Theatre Madlenianum Beograd) ponovo je u Banjaluci 6. decembra u Gradskom pozorištu Jazavac – SD Obilićevo.

Organizator gostovanja je agencija Venturo iz Banja Luke.

Predstava je urađena po tekstu čuvenog Mire Gavrana a naslovne uloge igraju Nevena Vukes, Ivan Mihailović i Dragana Dabović/Nina Janković, popularni glumci iz  serija “Cvat lipe na Balkanu”, “Vojna akademija”, “Bićemo prvaci sveta”, “Južni vetar”, “Na granici”, “Švindleri”…

“Teško je reći zbogom” govori o neobičnom bračnom trouglu i savremenom načinu života uopšte, s kojim će se mnogi gledaoci lako poistovjetiti, pronalazeći u sudbinama glavnih junaka djeliće svog ličnog iskustva.

Ako se slažete da su muško – ženski odnosi najvažniji za našu sreću i nesreću – onda ćete u ovoj predstavi istinski uživati.

Predstava “Teško je reći zbogom” do sada je izvedena u više od 50 gradova Srbije, Hrvatske i BiH a gostovala je i u Francuskoj, Češkoj i Njemačkoj.

Prema riječima Ivana Mihailovića ova priča o ljubavi i hrabrosti nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

– Nekada za ljubav nije dovoljna samo ljubav, već je potrebna i hrabrost da se napravi prvi korak, rekao je Mihailović i dodao kako se u predstavi na komičan ali i dramatičan način govori o značaju i opstanku braka u savremenom društvu i izazovima koje ono donosi.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na biletarnici SD Obilićevo svakog dana od 16 do 20 časova.

Osim u Banjaluci predstava “Teško je reći zbogom” će biti izvedena 4.i 5. decembra u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo i Gradskom pozorištu Foča.

E.M.