Biznis 19.12.2016.

Predstavljanje pravila i kriterijuma javnog poziva za mala i srednja preduzeća

ČITANJE: 1 minuta

Razvojni program Ujedinjenih nacija u BiH (UNDP) u saradnji sa Područnom privrednom komorom regije Banjaluka, 21. decembra organizuje info-sesiju.

Sesija je u vezi sa javnim pozivom za mala i srednja preduzeća za iskazivanje interesa za podrškom u okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj“ (LIR) na provođenju projekata unapređenja tehnološke opremljenosti i obuke za potrebnu radnu snagu u 2017. godini.

Uz prezentaciju pravila i kriterijuma poziva, na info-sesiji će biti moguće dobiti odgovore na pitanja u vezi sa pozivom.

Info-sesija biće održana u prostorijama Područne privredne komore regije Banjaluka, sa početkom u 15 časova.

Podsjećamo da je javni poziv otvoren za izvozno orijentisana mala i srednja preduzeća čija je djelatnost proizvodnja u sektorima obrade drveta, obrade metala i obrade tekstila. Krajnji rok za podnošenje prijava Razvojnom programu Ujedinjenih nacija je 29.12.2016. godine u 17 časova. Detalji i način podnošenja prijava su dostupni OVDJE.

Inače, projekat LIR je trogodišnja inicijativa (2016.-2018.) koju primarno finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP u saradnji sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH i dva saveza opština i gradova.