Sport 20.06.2016.

Predstavljen koncept “Sve jači i jači Borac”

ČITANJE: 1 minuta

Na donatorskoj večeri FK Borac predstavljen je koncept “Sve jači i jači Borac”, u kojem su izneseni ambiciozni planovi uprave Banjalučana u narednom petogodišnjem periodu.

Poslije 20-minutnog dokumentarnog filma “Istorijske godine FK Borac”, prisutne su pozdravili nekadašnji direktor Borca Tomo Marić i sadašnji predsjednik UO kluba Dejan Kusturić, a potom je član UO Darko Milunović prezentovao petogodišnji plan razvoja i funkcionisanja Borca.

“Planiramo da već od 1. jula krenemo sa prodajom članskih karata, čija će cijena biti 30 maraka. One će služiti i kao kartice lojalnosti, odnosno biće uključene u sistem “Ldžoness”, pa će vlasnici ulaznica kupovinom u više od 140 trgovinskih objekata određenim postotkom direktno pomagati Borcu. Planirano je i da se izvedu određeni zahvati na zapadnoj tribini. Dio renoviranih loža pripašće i sponzorima, a jedan od projekata je i izgradnja trening kompleksa iza sjeverne tribine”, rekao je Milunović.

Plan je da se klub ekspresno vrati u Premijer ligu BiH.

“Već smo preduzeli sve korake da to i ostvarimo. Po povratku u elitu, planiramo dodatnu stabilizaciju kluba, a već u sezoni 2018/19. cilj Borca je osvajanje jednog od prva tri mjesta ili Kupa BiH i nastup u Evropi. U sezoni 2019/20. Borac će se uključiti u borbu za sami vrh i pokušati da odigra najmanje dva kola na evropskoj sceni, dok u sezoni 2020/21. Borac mora da juriša na šampionsku titulu”, rekao je Milunović, koji je dodao da će od naredne takmičarske sezone fudbaleri Borca nastupati u dresovima “Diadora”.

(Glas Srpske)