Magazin 01.09.2015.

Preko Fejsbuka traži mladića sa kojim je ostala trudna

ČITANJE: 1 minuta
natali-amjot

Natali Amjot, djevojka iz Francuske, kaže da je prilikom ljetovanja u Australiji upoznala mladića s kojim je imala seksualne odnose i s kojim je ostala trudna.

Šest sedmica nakon povratka u Francusku, djevojka je saznala da je ostala trudna, no kaže da je izgubila telefon s mladićevim brojem.

Iz tog je razloga, kako navodi, na svoj Fejsbuk profil i Jutjub kanal odlučila da objavi video u kojem poziva sve da joj pomognu da pronađe oca njenog nerođenog djeteta, piše portal Klix.ba.

Kaže da je “u redu ukoliko joj se ne želi javiti”, no da bi ipak voljela da ga kontaktira. Opisuje ga kao mladića plave kose i očiju, visine iznad 1.80 m.

“Stvarno ga želim pronaći. Ako ne želi da zna za mene, to je u redu, no stvarno želim da pokušam. Izgubila sam telefon sa njegovim brojem i morala sam se kući vratiti odmah sljedeći dan, tako da nismo bili u mogućnosti da ostanemo u kontaktu. Molim vas, pomozite”, rekla je djevojka.

Njena objava privukla je mnoštvo komentatora, od kojih su joj brojni uputili kritiku zbog činjenice da je imala nezaštićen seksualni odnos sa strancem.

(Klix.ba)