Vijesti 03.01.2023.

Preminuo muškarac ranije povrijeđen u nesreći u Romanovcima

ČITANJE: 1 minuta

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na autoputu Banjaluka – Gradiška, od zadobijenih povreda danas je u UKC-u RS preminuo Rade Krstanović (30) iz Gradiške, prenosi portal Moja Gradiška.

U nesreći, koja se dogodila u mjestu Romanovci 30. decembra 2022., Krstanović i njegov suvozač Danko Buzančić (55), obojica iz Gradiške, bili su zadobili teške provrede, saopštilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka. Njih dvojica su se nalazili u vozilu “opel korsa” i na mjestu vozača je bio Krstanović.

Kako je ranije saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka u ovoj nezgodi, koja se dogodila nešto prije sedam sati ujutru, učestvovali su i audi kojim je upravljao Niko Nestorović (66) iz Teslića i mercedes ML za čijim je upravljačem bio Asmir Šibonjić (41) iz Zavidovića.

“Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Gradiška. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode” naveli su iz pomenutog tužilaštva.

Krstanović je bio dugogodišnji fudbaler koji je prošao sve omladinske selekcije gradiške Kozare.

Pored crveno-bijelog dresa, uspješno je još nosio boje FK Obradovca, Jedinstva iz Žeravice, Omladinca iz Brestovčine, Torpeda iz Cerovljana, Sloge DIPO iz Gornjih Podgradaca i Vilusa za koje je nastupao u tekućoj sezoni, prenosi portal MojaGradiska.com.

(SB)