Sport 04.01.2020.

Preminuo nekadašnji fudbaler Borca Zoran Kuzmanović

ČITANJE: 1 minuta

Nekadašnji fudbaler Borca i brojnih klubova banjalučke regije Zoran Kuzmanović preminuo je sinoć u UKC Banjaluka od posljedica povreda koje je zadobio finalnog dana  44. turnira u malom fudbalu “Borik 2019”.

Ovaj dugogodišnji sportski radnik tada je poslije jednog duela pao i udario glavom u betonsku ogradu. Prebačen je u bolnicu gdje je hitno operisan i od 28. decembra se borio za život. Nažalost ovu posljednju bitku je izgubio. To je potvrđeno na Facebook stranici Fudbalskog kluba Čelinac:

“Tuga je opasala naš gradić. Stisnula nas. U šoku smo, nevjerici. Ostali smo bez čovjeka koji je bio prisutan u svakoj pori sportskog života u Čelincu. Bez koga se sport, a naročito fudbal, ne može zamisliti. Poznavao je svu sportsku problematiku i uvijek iznalazio pravi način za njeno rješenje.Uzoran građanin naše opštine od koga smo svi mi mlađi učili. Jednom rječju ZORAN KUZMANOVIĆ. Nažalost naš Zoka je nakon nesretne povrede u dvorani Borik i boravka u KBC Banjaluka izgubio bitku za život. Nadali smo se najboljem, molili ali sudbina je bila surova.”

Mjesto i datum sahrane biće objavljeni naknadno.

(Nezavisne)