Vijesti 12.01.2016.

Preseljenje Klinika u Južno krilo Univerzitetskog kliničkog centra RS

ČITANJE: 2 minute
juzno krilo
Nakon svečanog otvaranja Poliklinike Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske – „Južnog krila“ započeto je sa preseljenjem ambulanti iz Centralnog medicinskog bloka kao i sa lokacije u centru grada u Polikliniku na Paprikovcu.

Preseljenje ambulanti će se odvijati sukcesivno, o čemu će javnost blagovremeno biti obaviještena.

U ponedjeljak, 11.01.2016. godine Prijemna internistička ambulanta i Prijemna neurološka ambulanta počele su prema planu sa radom u novim prostorijama Poliklinike.

U narednom periodu preseljavaće se kabineti i ambulante Klinike za neurologiju i Klinike za unutrašnje bolesti sljedećim redoslijedom:

Etaža 0 – Prizemlje:

Klinika za unutrašnje bolesti
Internistička ambulanta od danas
Endokrinološka ambulanta od danas
Reumatološka ambulanta od danas
Hematološka ambulanta od danas
Gastroenterološka ambulanta od danas
Nefrološka ambulanta od danas
UZV kabinet od danas
Hematološka dnevna bolnica od 15.1.2016.
(izuzev onkološke terapije)
Endoskopski kabineti od 18.1.2016.
Specijalističke i subspecijalističke ambulante Klinike za unutrašnje bolesti preseljavaju se sa lokacije u centru grada u Polikliniku na Paprikovcu.

Klinika za neurologiju
Kabinet za EEG od danas
Kabinet za evocirane potencijale od 13.1.2016.
Kabinet za EMNG od 15.1.2016.
Specijalističke ambulante od 15.1.2016.
Kabinet za UZV od 18.1.2016.

Etaža 1 – I sprat:

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku preseljava se u potpunosti iz sadašnjih prostorija u zgradi Maternitea u novi prostor na I sprat Poliklinike gdje počinje sa radom od 17.1.2016. godine.

Ulaz za sve navedene kabinete/ambulante i Zavod za laboratorijsku dijagnostiku za sve pacijente kao i za sanitetska vozila je kroz glavni ulaz u Polikliniku UKC RS.

Svim korisnicima usluga na raspolaganju stoje radnici Službe obezbjeđenja i informatori na Info pultu kako bi im olakšali kretanje kroz novi objekat.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Info centru svakog radnog dana u periodu od 07:00-15:00 časova na broj telefona 051/343-000.

(ATV)