Vijesti 05.04.2016.

Pretres kuće Jeleninog muža: Policija odnijela kutiju za sintisajzer i strijele

ČITANJE: 1 minuta
20160405194738_363407
Policijski inspektori u civilu izvršili su pretres porodične kuće Zorana Marjanovića, supruga ubijene pjevačice Jelene Krsmanović i iz nje odnijeli predmet zapakovan u kutiju, javlja beogradski Blic.

Inspektori su iznijeli paket u kome su, po svem sudeći, bile strijele. Još nije poznato zbog čega je policija zaplijenila ovaj predmet.

Prema saznanjima “Blica”, Jelenin muž Zoran je planirao da se bavi streličarstvom i iz kuće je odnesena upravo sportska oprema. Policija je, inače, do kuće Marjanovića dopratila Vladimira Marjanovića, oca Zorana Marjanovića, koji je danas opet bio u posjeti policijskoj stanici u kojoj se Zoran nalazi već dva dana. Po odlasku policije, on je  rekao da je u šoku.

– To je bila beskrajna ljubav. U šoku sam. Moj sin je brinuo o Jeleni i vodio računa o njenoj karijeri. Nije bio ljubomoram i bio je svjestan da Jelena mora lijepo da izgleda. Vodio je računa o njoj – priča Vladimir.

Inače, prema saznanjima Blica, policija paralelno provjerava i Fejsbuk profil ubijene Jelene Marjanović.

Zoran Marjanović i dalje se nalazi u policijskoj stanici, a pritvor od 48 sati bi trebalo da mu istekne večeras. U međuvremenu, policija je izvršila pretres njegove porodične kuće u Borči.

Marjanović je dva puta bio podvrgnut poligrafskom ispitivanju.

Njegova supruga Jelena Krsmanović mučki je ubijena, a njeno tijelo je pronađeno u nedelju na nasipu u naselju Crvenka, u blizini Borče.

(NN)