Vijesti 19.11.2016.

Pretukli mladića pa ga golog bacili u potok

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučka policija uhapsila je Ognjena Pravdića, a traga za još jednim muškarcem zbog sumnje da su sinoć oteli Davora Malića (25), koga su pretukli, ubacili u gepek, a potom su ga skinuli golog i izbacili u potok na Starčevici.

Kako je potvrđeno u policiji brutalan napad dogodio se oko 23.50 časova ispred jednog kafića u ulici Majke Jugovića u Banaluci.

“Dva muškarca fizički su nasrnula na Davora Malića, koga su brutalno pretukli, a potom su ga ubacili u gepek automobila. Sa njega su skinuli svu odjeću, čak i patike, provozali ga banjalučkim ulicama, a onda su ga golog bacili u jedan potočić u Tuzlanskoj ulici, gdje je i pronađen”, rekao je izvor blizak istrazi, a prenosi portal “Srpskakafe”.

Malić je nakon toga prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na liječenje, a policija je izvršila uviđaj. Istražioci su uspjeli da identifikuju oba napadača i jedan od njih je danas pronađen i lišen slobode.

“Zbog sumnje da je učestvovao u tom napadu slobode je lišen Ognjen Pravdić, a za drugim napadačem se i dalje traga. U toku je kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac koji je cijeli slučaj okvalifikovao kao teži oblik razbojništva, jer su mu napadači ukrali odjeću i neke druge predmete”, pojašnjava izvor iz policije.

Motiv napada još se istražuje, a prvi rezultati istrage ukazuju da bi se moglo raditi o novčanim dugovima.

(Mondo)