Sport 24.12.2018.

PREUZIMA VRUĆU STOLICU Dragan Nikolić novi trener Igokee?

ČITANJE: 1 minuta

Srpski trener Dragan Nikolić biće novi trener Igokee, a iako uprava kluba još uvijek nije potvrdila ovu informaciju, očekuje se da to zvanično uradi do kraja dana. 

Dragan Nikolić u Igokeu dolazi iz poljskog kluba Košalin, a radi se o treneru koji ima iskustvo rada u ABA ligi s obzirom da je trenirao Karpoš Sokole i Metalac iz Valjeva.

Bio je trener Mladosti iz Zemuna, Radničkog, Tamiša, Proleter Naftagasa, Ušća te ženskih klubova Profitnes Ohrid i Bjelina.

Nikolić će na klupi Igokee biti treće rješenje u ovoj sezoni s obzirom da je tim iz Laktaša na početku vodio Nenad Trajković koji je nakon šest kola imao skor od četiri poraza i dvije pobjede.

Identičan skor u narednih šest kola ostvario je i Žarko Milaković.

Igokea je trenutno plasirana u donjem dijelu tabele, sa četiri pobjede i osam poraza koliko imaju Mornar, Zadar i Olimpija, a jedan trijumf manje imaju košarkaši Krke koji su na začelju tabele, tako da Nikolića i Igokeu u nastavku sezone očekuje težak posao.

Iako je imao ponudu da ostane u Igokei, dosadašnji trener Žarko Milaković, kako nezvanično saznajemo, neće ubuduće biti u ovom klubu.

(Srpskainfo)