Magazin 27.04.2016.

Priče iz m:tel Call centra

ČITANJE: 3 minute
Call-centar
Jedna priča o jednom sasvim Extra paketu.

Operater: Dobar dan, izvolite, kako mogu da vam pomognem?

Korisnik: Imam neka pitanja u vezi sa ovim vašim paketom Open Trio Extra. Prije skoro mjesec dana odlučim i uzmem. Mislio sam, premišljao se, zbrajao i oduzimao, na kraju eto odlučim se za baš taj. I, evo, svaki dan otkako ga koristim hvalim se okolo novim mogućnostima. Odmah sam izabrao novi televizor iz ponude – Tesla od 32 inča, koji sam uz paket dobio za samo 9 KM, na 12 rata. Eno ga u dnevnoj, na zidu. Novo je novo, ukras i kad nije upaljen. A, da budemo iskreni, malo kad nije, jer sam uzeo i ova dva gratis dodatna TV paketa po izboru, pa pratim sport i noću.

Operater: Veoma nam je drago što ste zadovoljni našim uslugama.

Korisnik: Nije da nije važno i to što prva tri mjeseca plaćamo samo 1 KM pretplate, pa sa svim tim bonusima, dođe ti sve skoro besplatno. Mislim, treba biti realan. Imaš internet, čini mi se 5120/512 kb/s, a da smo zadovoljni, jesmo. I, kad sam već u startu uštedio tri pretplate po 59,90 KM mjesečno, moraš biti zadovoljan.

Operater: Open Trio Extra paket zaista nudi povoljne cijene, naročito u promotivnoj ponudi koja traje do kraja aprila mjeseca ove godine, kao što već znate.

Korisnik: Jeste, nema šta. Ali, ono što je meni, brate, otkriće, to su ove mogućnosti na TV-u. Svi smo u kući zaljubljeni u ove opcije gledanja propuštenih sadržaja i do 72 sata unazad, nikud više ne trčim, znam da mogu vratiti propuštenu utakmicu na početak, snimiti nešto što želim, pa poslije lijepo gledati kad ja hoću. Da ne pričam o tome da tokom gledanja mogu pauzirati, premotati, vratiti ili tako preskočiti što me ne interesuje. Npr. reklame. E, pa samo za to bih platio bogatstvo! Imaš TV vodič, podsjetnik na nešto što ne želiš da propustiš, pa te TV sam podsjeti. Pa, aplikacije tipa provjeriti vremensku prognozu kad god hoću, pa opcije Mozaik, dodatni kanali…

Nego, da pitam ja nešto, zašto sam i nazvao. Ova Pickbox videoteka što sam dobio gratis tri mjeseca, koliko bi me došlo to korišćenje naredna tri mjeseca, kad istekne ovaj gratis?

Operater: Nakon što istekne tri mjeseca gratis korišćenja Pickbox videoteke, ukoliko želite, možete nastaviti sa uživanjem u gledanju filmova za 6,25 KM mjesečno, bez PDV-a.

Korisnik: Nema šta, uzeću ja taj Pickbox, što da nemam i to? A, dođe ti skoro kao dvije bioskopske karte, samo što ovamo možeš gledati koliko god želiš filmova. Kad poželim kakav dobar film, sjednem, pa kokice, piće i daljinski. Milina. A, za to vrijeme ima ko visiti na fiksnom, pa ću s mirom uživati u gledanju. Moja supruga baš voli da priča, pa ovo što je neograničen razgovor u m:tel fiksnoj mreži mi dođe kao spas. Onih 30 besplatnih minuta u m:tel mobilnoj mreži, nije ni stigla potrošiti dosad. Ima još i novi Philips fiksni telefon, isto dobijen u paketu za 1 KM, pa uživa. Eto, hvala vam na razgovoru, preporučujem ove pakete kome stignem i ne stignem. Po iskustvu. Neće se niko pokajati, garantujem.

Operater: Da, svako može naći ono što mu odgovara, Open Duo, Open Trio i Open Quadro pakete, sa mnoštvom bonusa, popusta i novih mogućnosti. Dovoljno je samo da nam kažu koje su njihove želje i potrebe. Sve to može se naći i na našem sajtu www.mtel.ba, ali svakako im možete savjetovati da pozovu broj 0800 50 005 za sve što ih interesuje o Openu. Ili, neka navrate do našeg prodajnog mjesta.

Korisnik: Ispričasmo se mi, hvala vam na vremenu!

Operater: Hvala vama na pozivu, mi i jesmo tu za vas!

(PR)