Sport 20.09.2018.

PRIJATELJSKI MEČ Bokseri Slavije putuju u Švajcarsku

ČITANJE: 1 minuta

Četiri boksera banjalučke Slavije nastupiće za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u prijateljskom meču protiv Švajcarske koji će se održati ovog vikenda.

Put švajcarskog grada Frauenfelda, u petak (sutra) u ranim jutarnjim časovima krenuće Damjan Milekić (do 60 kg), Simo Josipović  (do 64 kg), Stefan Čajić (do 69 kg) i Dalibor Mijić (do 81 kg).

-Ovo će biti dobra prilika da provjerimo u kakvoj su formi trenutno naši bokseri u duelu protiv reprezentativaca Švajcarske, ali i da u jednom međunarodnom meču promovišemo banjalučku Slaviju. Ovaj meč početak je jednog ciklusa u kojem naš klub ima mnogo obaveza. Krajem mjeseca očekuje nas kolo Prvenstva Reublike Srpske, zatim dva prijateljska meča, a mogu da najavim da ćemo se takmičiti i u Regionalnoj ligi koja počinje početkom oktobra – rekao je sekretar Slavije Vlado Majstorović.

On je dodao da će klub i ove godine organzovati “Memorijal Radovan Bisić”.

-Mi u Slaviji nikada nećemo dozvoliti da se ovaj turnir ugasi iako postoje oni koji bi to željeli. Ovaj turnir će sigurno biti organizovan, u narednih mjesec ili dva, a tačan termin ćemo uskoro objaviti –zaključio je Majstorović.

(Srpskainfo)