Vijesti 04.06.2019.

PRIJAVE U TOKU Traži se najuređenije dvorište

ČITANJE: 1 minuta

Prijave za tradicionalnu akciju Gradske uprave pod nazivom „Biramo najuređenije“, otvorene su do 20. juna.

U akciji, koja se organizuje 17. godinu uzastopno, biće izabrano najuređenije dvorište, najuređenije školsko dvorište, prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Zainteresovani građani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili OVDJE.

Popunjene prijave, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: [email protected], ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove ističu da je ovo, uz proljećno uređenje grada i Festival cvijeća, još jedna od gradskih akcija kojom se želi uljepšati naš grad.

Osvrćući se na Festival cvijeća, koji je održan proteklog vikenda u Parku „Petar Kočić“, istakli su da je bez obzira na loše vremenske uslove, posjećenost festivalu bila znatno iznad očekivane i veća u odnosu na prošlogodišnju manifestaciju.

-S druge strane, izlagači su izrazili svoje zadovoljstvo kako organizacijom i ponuđenim uslovima, tako i posjetom. Ovo su nam značajni pokazatelji da je festival itekako uspio i da za sljedeću godinu planiramo njegovo novo izdanje – zaključili su iz odjeljenja.