Vijesti 04.04.2016.

Prijave za program “Erazmus +” do 5. aprila

ČITANJE: 1 minuta
erasmus

Gradska razvojna agencija Banjaluka poziva na „Info dan“ o mogućnostima koje pruža EU program „Erazmus +“. “Info dan” će biti održan u četvrtak, 7. aprila, u Domu omladine u 11 časova.

Cilj organizacije “Info dana” je da se potencijalni kandidati upoznaju sa uslovima koje moraju ispuniti da bi mogli kandidovati projekte na predstojeće pozive za projekte, te koje teme i vrste aktivnosti su prihvatljive za finansiranje.

Program „Erazmus +“ pruža podršku internacionalnim partnerstvima među ustanovama i organizacijama u oblastima obrazovanja, osposobljavanja i mladih kako bi se podstakla saradnja i povezala područja obrazovanja i rada.

Najviše mogućnosti za učesnike iz BIH ima u oblasti visokog obrazovanja. Pružiće se i podrška međunarodnim projektima koji uključuju organizacije amaterskog sporta, a koji promovišu dobro upravljanje, socijalnu uključenost i fizičku aktivnost za sve.

Učešće u ovom programu otvoreno je svim javnim i privatnim organizacijama aktivnim u oblasti obrazovanja, osposobljavanja mladih i sporta.

Zaintersovani za “Info dan” mogu se prijaviti putem elektronske pošte: [email protected]  ili na telefon broj: 051 394 250, najkasnije do 5. aprila 2016. godine.

(Banjaluka.rs.ba)