Sport 08.12.2016.

Prijedloge za izbor najboljih sportista grada dostaviti do 31. decembra

ČITANJE: 1 minuta

Odjeljenje za društvene djelatnosti Gradske uprave obavještava sve granske sportske saveze grada i sportske organizacije da svoje prijedloge za izbor i nagrađivanje najuspješnijih sportista, sportskih organizacija i sportskih manifestacija grada Banjaluke za 2016. godinu, mogu dostaviti najkasnije do 31. decembra 2016. godine.

Pravo predlaganja imaju svi granski sportski savezi grada i sportske organizacije koje djeluju na području grada Banjaluke. Izbor najboljih biće obavljen u sljedećim kategorijama:

najuspješniji sportista u muškoj seniorskoj kategoriji;
najuspješniji sportista u ženskoj seniorskoj kategoriji;
najuspješniji mladi sportista u muškoj kategoriji (pioniri, kadeti, juniori);
najuspješniji mladi sportista u ženskoj kategoriji (pioniri, kadeti, juniori);
najuspješnija sportska organizacija u muškoj seniorskoj kategoriji;
najuspješnija sportska organizacija u ženskoj seniorskoj kategoriji;
najuspješniji sportski događaj – sportska manifestacija;
najuspješniji sportista pojedinac u sportu za invalidna lica.

Predlagač može predložiti samo jednog kandidata – za svaku kategoriju nagrađivanja, a prijedloge je potrebno dostaviti na obrazcu S-2 sa pratećom dokumentacijom, i to putem protokola Gradske uprave – u kancelariji broj 16, ili poštom – na adresu: Grad Banjaluka, Gradska uprava, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg srpskih vladara 1, 78000 Banjaluka, sa naznakom: Prijedlog – Izbor najboljeg sportiste grada Banjaluke za 2016. godinu, poziv na broj 10-66-879/16.

Za dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti Odjeljenju za društvene djelatnosti, Odsjek za razvoj sporta (kancelarija broj 25) ili putem telefona broj 051/244 – 444 (lokali: 713 i 714).

Dokumenti: obrazac S-2, kriterijumi za izbor, odluka.