Vijesti 31.03.2016.

Prijedor: Izgorjela vikendica sina Marka Pavića

ČITANJE: 1 minuta
vikendica-pavic
Vikendica brvnara, u vlasništvu Mladena Pavića, sina Marka Pavića, gradonačelnika Prijedora, noćas je zapaljena. Izgorjela je unutrašnjost dok se, spolja, i ne primjećuje mnogo da je vatra zahvatila objekat.

Tragovi požara i gašenja vatre vidljiviji su na strani objekta koja gleda prema rijeci Sani. Tamo je, pur pjenom, ispisana i poruka neprimjerenog sadržaja. Vatrogasci su, odmah nakon dojave, stigli na požarište i ugasili vatru.

“Utvrdili smo da se u unutrašnjosti objekta, u prizemlju dešava požar. Pristupili smon gašenju i požar je brzo lokalizovan”, rekao je Nebojša Miljuš,komandir Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

Gorjela je i vikendica Ognjena Marjanovića koja se nalazi tik uz Pavićevu. On je sin Gorana Marjanovića, bliskog prijatelja Marka Pavića. Ista poruka pur pjenom ispisana je i na prilazu toj vikendici koja je nešto manje stradala u požaru. Prijedorski policajci, po prijavili su, odmah izašli na teren, a istraga je u toku.

“U toku je vršenje uviđaja CJB Prijedor, nakon čega ćemo imati više informacija”, rekla je Marija Matić,portparol CJB Prijedor.

Tada će, po poručuju prijedorski plavci, znati da li je požar na dvije vikendice podmetnut i ko ga je izazvao. I vatrogasci će naknadno da procijene štetu.

(Atv)