Politika 29.06.2022.

Prijedor: Radaković pristupila SPS

ČITANJE: 1 minuta

Odbornik u Skupštini grada Prijedor Slađana Radaković pristupila je Socijalističkoj partiji Srpske i ubuduće će djelovati u klubu odbornika SPS, saopštili su iz Gradskog odbora SPS Prijedor.

Radakovićeva je nakon sastanka sa predsjednikom SPS Prijedor Duškom Miletićem istakla da hoće da doprinese ispunjenju ciljeva i politika SPS.

– Nastavljam djelovanje sa vrijednim ljudima koji imaju konkretne ciljeve i narodne politike. Podrška SPS-u je ujedno i podrška mladim ljudima koji velikom energijom i radom mijenjaju stvari na bolje – poručila je Slađana Radaković.

Predsjednik Gradskog odbora SPS Prijedor nosilac liste Socijalistička partija Srpske – SPS – Goran Selak u izbornoj jedinici 1 Duško Miletić poželio je dobrodošlicu Radakovićevoj i poručio da jačanjem partije, jačaju i kapaciteti kojima SPS može da utiče na rješavanje realnih problema sa kojima se narod bori.

– Imamo široku podršku jer se borimo za rješenja koja ljudi podržavaju bez obzira na političku pripadnost. SPS okuplja vrijedne i dobre ljude i nije čudno što smo jedina partija u Srpskoj koja bilježi stalan rast – istakao je Miletić.

Slađana Radaković je na Lokalnim izborima 2020. godine nastupila kao nezavisni kandidat i dobila je 1044 glasa.

(N.S)