Vijesti 19.03.2016.

Prijedor: Ubio suprugu, zapalio vozilo, a nakon toga pucao u sebe iz vatrenog oružja

ČITANJE: 1 minuta
policija
Četrdesetjednogodišnji muškarac iz Prijedora ubio je svoju tridesettrogodišnju ženu, nakon čega je zapalio automobil u kojem su se nalazili i ubio i sebe.

Ugljenisana tijela S.T. /41/ i D.T. /33/ iz Prijedora, za koje se vjeruje da su supružnici u brakorazvodnoj parnici, pronađena su danas u automobilu u Donjim Garevcima kod Prijedora.

Uviđajem je utvrđeno da je najvjerovatnije S.T. ubio D.T, potom zapalio sebe ili unutrašnjost automobila, a nakon toga se ubio pucnjem iz vatrenog oružja, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Policijskoj stanici Prijedor 1 sinoć oko 23.40 časova M.M. iz Prijedora prijavila je da je njena kćerka D.T. juče oko 17.00 časova svojim automobilom “folksvagen derbi” otišla u društvu svog supruga, ali se nije vratila kući.

Pripadnici Policijske stanice Prijedor 1 oko 10.15 časova pronašli su zapaljen automobil u kojem su se nalazila dva tijela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka kojem će nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta biti dostavljen izvještaj događaju.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o bivšim supružnicima Daliborki i Saši Torbica iz Prijedora, iza kojih je ostalo troje maloljetne djece.

(Agencije)