Sport 05.06.2017.

Prijem za mladog plivača Mihajla Čeprkala

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Igor Radojičić, organizovao je danas prijem za mladog plivača Mihajla Čeprkala, koji je osvojio titulu juniorskog šampiona Balkana na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu u Sofiji.

Radojičić je čestitao Čeprkalu na sjajnim rezultatima koje je ostvario u Sofiji i poželio mu mnogo sreće i uspjeha na narednim takmičenjima, koja će uslijediti već ovog ljeta. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo zbog dobrih rezultata koje postižu banjalulčki sportisti i da su oni uvijek rado viđeni gosti u Gradskoj upravi.

Mihajlo Čeprkalo se zahvalio gradonačelniku na prijemu i na pažnji koju poklanja sportistima, te najavio da ga krajem juna očekuje Evropsko juniorsko prvnestvo u Izraelu, dok će u avgustu biti održano Svjetsko prvenstvo za juniore u SAD.

Podsjećamo, Mihajlo Čeprkalo je na Balkanskom juniorskom prvenstvu u Sofiji, osvojio zlatnu medalju u disciplini 100 metara slobodno, dok je u disciplini 100 metara delfin osvojio bronzu. Čeprkalo je i najbolji sportista grada za 2016. godinu.