Sport 24.08.2016.

Prijem za rukovodstvo RK Borac u Gradskoj upravi

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović primio je danas članove rukovodstva Rukometnog kluba Borac i poželio im uspješnu predstojeću takmičarsku sezonu.

– Informisan sam da su pripreme odrađane kvalitetno, ekipa je podmlađena, a rukovodstvo Borca je potpuno jedinstveno u namjerama da ovaj klub potpuno stabilizuje. Do sada je mnogo učinjenou tom procesu i mislim da je to dobar put. Vjerujem da će doći i rezultati, ali to nije moguće preko noći – naglasio je gradonačelnik Gavranović.

Potpredsjednik RK Borac Marinko Umičević, rekao je da je Borac spreman za početak nove sezone i da su ambicije osvajanje prvog mjesta u šampionatu BiH, te povratak u SEHA ligu i evropske kupove.

– Jedna od naših ambicija je i da napravimo sopstvenu dvoranu. Uspjeli smo da spasimo Borac jer smo prošle godine vratili preko 700.000 KM duga koji nam je ostavila prošla uprava, a postoji i dug prema Gradu od oko 250.000 KM, što takođe moramo vratiti. Ne krijemo, igračima smo dužni dvije plate koje ćemo nastojati da ispaltimo do početka sezone. U ovu takmičarsku sezonu ulazimo sa mladom ekipm, sa našom djecom koja će dobiti šansu da se pokažu i nadamo se boljim vremenima – naveo je Umičević.

prijem rk borac gradska uprava2

Po završetku prjema, direktor Borca Vladimir Branković uručio je klupsku zahvalnicu gradonačelniku Gavranoviću.