Vijesti 04.12.2020.

OGLASIO SE NIKOLA LOVRENOVIĆ: Prikupljeno dovoljno doza krvi

ČITANJE: 1 minuta

Nikola Lovrenović iz Banjaluke, kome je hitno trebala transfuzija krvi, objavio je kasno sinoć na Facebooku da je dobio informaciju da trenutno ima dovoljno doza krvi.

Lovrenović, koji je postao otac prije nekoliko dana, zahvalio se svima koji su se na bilo koji način angažovali da mu pomognu.

“Doza krvi ima dovoljno!!! Prije svega želim da se zahvalim svima koji su se, na bilo koji način angžzovali oko prikupljanja dovoljnih doza krvi koje su mi bile neophodne i da Vas obavjestim da sam dobio informaciju da trenutno doza krvi ima dovoljno i da za sada više nema potrebe bilo ko da ide jer trombociti, kako sam informisan, nemaju dugačak vijek već se izdvajaju iz svježe krvi i daju pacijentu. Može se doći u situaciju da već sljedeće sedmice opet zatrebaju trombociti meni ili nekom drugom, a doze krvi koje bi bile prikupljene sutra ili neki drugi dan ne mogu biti iskoristene u te svrhe. Još jednom se zahvaljujem svima i molim Vas da podijelite ovu objavu kako bi je što više ljudi vidjelo u što kraćem vremenskom roku. Hvala svima od srca!”, napisao je Lovrinović na Facebooku.

DOZA KRVI IMA DOVOLJNO!!! Prije svega zelim da se zahvalim svima koji su se, na bilo koji nacin angazovali oko…

Posted by Nikola Lovrenovic on Четвртак, 03. децембар 2020.

 

(A.M/Banjaluka.net)