“PRILIKA DA POMOGNETE I ZABAVITE SE” Dis pozorište mladih nastupa za Stonoteniserski klub invalida Banjaluka

Predstava „Sa prevodom za odrasle“, Dis pozorišta mladih održaće se 12. decembra u 20.30 u Domu omladine, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za odlazak Stonoteniserskog kluba invalida Banjaluka na balkansko prvenstvo.

– Ovo je prilika da pomognete, a i da se zabavite, čekamo vas. Ulaznice po cijeni od 4 KM možete kupiti u pretprodaji i na dan predstave – poručili su organizatori.

„Sa prevodom za odrasle“ je komedija koju su hrabro radili banjalučki srednjoškolci i progovara o njihovoj perspektivi školovanja.

Nagrađivana na brojnim festivalima: Festival srednjoškolskog dramskog stvaralaštva u Živinicama (2018), Međunarodni festival DADRAS Subotica, Festival omladinskih pozorišta RS, Aplauz fest.

(Srpskainfo)

Uronite u svijet magije uz Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite je pouzdan kopilot visokih perfomansi na kojeg možete računati i pri najzahtjevnijim zadacima. Telefon impresionira velikim ekranom dok elegantna zadnja maska simetrične forme savršeno leži u ruci. Huawei Mate 20 Lite donosi zadivljujući pogled u svijet kroz FHD+ ekran a odlične dvostruke glavne kamere daju novi sjaj fotografijama i omogućavaju kreativno

Utvrđen prijedlog programa rada Skupštine za iduću godinu

Kolegijum Skupštine grada Banja Luka na današnjoj sjednici jednoglasno je utvrdio prijedlog program rada gradskog parlamenta za 2019. godinu, sa ukupno 123 tačke dnevnog reda. -Sigurno je da će i naredna biti kao i ova godina, obimna i sa puno materijala što pokazuje da Gradska uprava radi dosta posla i  mi kao parlament pratimo tu