Biznis 16.11.2017.

Pripremate automobil za zimu? SiM Impex ima posebne pogodnosti za kupce!

ČITANJE: 2 minute

Kako bi olakšala pripremu automobila za zimu, SiM Impex, jedna od vodećih domaćih kompanija sa preko 18 godina iskustva u industriji auto-dijelova pripremila je posebnu akciju za sve svoje kupce.

Od 15. novembra, do 31. decembra 2017. godina, u svim poslovnicama Sim Impexa širom BiH, možete nabaviti zimske gume poznatog brenda Pirelli, kvalitetne metlice brisača, gumene patosnice i podmetače za gepek koji će spriječiti prodiranje vlage, kvalitetnu tečnost za šajbe i antifriz, koji će spriječiti smrzavanje i oksidaciju motora.

Sve to je dostupno po 15 % nižim cijenama.

Pred nama je zimska sezona, a kada se radi o vožnji u zimskim uslovima, slobodno možemo reći da se radi o periodu punom izazova na cesti. Vremenski uslovi se mijenjaju iz minuta u minut, kolovozi su klizavi, a zbog magle i padavina ovo je period sa najviše saobraćajnih nezgoda.

Ne dovodite se u situaciju da se pitate da li ste mogli spriječiti nezgodu da ste na vrijeme nabavili zimsku opremu. Zaštitite svoj automobil od vlage, rđanja, te uštedite i novac ali i vrijeme tako što ćete kompletnu, kvalitetnu i originalnu zimsku opremu pronaći na jednom mjestu.

Zimske gume, odgovarajući lanci za snijeg, rashladne tečnosti koje će omogućiti pravilan rad motora, te ga zaštititi, tečnost za pranje šajbe koja će spriječiti njeno zamrzavanje, akumulatori i svi dijelovi koji će omogućiti nesmetan start motora, ulja i filteri za kvalitetno podmazivanje, filter kabine koji će prečistiti zimi posebno zagađen vazduh, samo su dio ponude ove kompanije.

Sve dodate informacije možete dobiti putem email adrese [email protected] ili kontaktirati direktno neku od SiM Impex poslovnica na brojeve i adrese dostupne na simimpex.ba/kontakt/

Neka vaš automobil bude spreman za zimu, a vi i vaši najdraži bezbjedni!