Magazin 10.11.2015.

Prljave misli modernih žena: O čemu savremene dame najčešće maštaju?

ČITANJE: 3 minute
seks-par
Nemaju samo muškarci prljave misli! Vatrenoj koloni pripadnika jačeg pola pridružuje se i veliki broj žena. Naime, nisu samo muškarci željni seksa i haosa pod čaršavima, već i žene podjednako osjećaju potrebu za ludostima u svoja četiri zida. A o čemu savremene dame najčešće maštaju? Iznenadićete se.

Savršeni ljubavnik

Jedna od najčešćih ženskih fantazija je seks sa privlačnim i strastvenim muškarcem koji zna da zadovolji ženu kao niko drugi. U toj fantaziji muškarac može da bude njen partner, potpuni stranac, prijatelj, kolega ili neka poznata slavna ličnost.

Seksi stranac

Većini žena se svidja ideja da se upoznaju sa misterioznim seksi strancem sa kojim će imati divlju seksualnu avanturu i kojeg nikada više poslije toga neće vidjeti.

Partner

Mnoge žene maštaju o svojim partnerima, ali to ostaje tajna fantazija, zato što one maštaju o nečemu što je totalno suprotno od stvarnosti. Ako je njihov partner pažljiv i nježan, žene maštaju o divljem seksu s njim i obrnuto.

Kolega, prijatelj, bivši

Žensko maštanje o zgodnom bivšem, kolegi, prijatelju, pa čak i frajeru najbolje prijateljice je sasvim normalna stvar.

Slavna ličnost ili selebriti zavodnik

Ako nije Bred Pit, može da bude Džordž Kluni, a ako nije Kluni, može i Vilijam Levi ili Džoni Dep… Svaka žena je bar jednom poželjela da se njihove zavodničke sposobnosti sa ekrana prenesu na spavaću sobu.

Strasni trio

Seks u troje nije samo popularna muška fantazija. I žene žele još jednu osobu u krevetu, pa barem u fantazijama.

Trojka s dva muškarca

Kao što bi muškarci željeli da dobiju svu pažnju od dvije žene, tako bi žene željele da budu između dvojice muškaraca koji je obožavaju i žele. U ovoj ženskoj fantaziji, muškarci su najčešće heteroseksualni i zainteresovani samo za ženu i za to kako će ona da bude zadovoljena.

Trojka s muškarcem i ženom

Za razliku od muške fantazije gde dvije žene podjednako učestvuju u seksualnoj igri koju predvodi muškarac, u ženskoj fantaziji muškarac je pasivni učesnik ili posmatrač i ne obraća mnogo pažnju na drugu ženu, da bi se izbjegao osjećaj ljubomore.

Dominacija

Seks u kojem je jedan partner dominantan je fantazija mnogih žena.

Muška dominacija

Žene vole muževne muškarce u čijim rukama mogu da nestanu. Skoro svaka žena je imala fantaziju o takozvanom “bezbjednom silovanju”.

Ženska dominacija

Koliko god voljele jakog muškarca koji dominira u krevetu, žene ponekad žele da preuzmu kontrolu nad svojim partnerom koji će im ispuniti svaku želju.

Seks s drugom ženom

Rijetke su žene koje nikada nisu pomislile kako bi to bilo dodirivati druge nježne ženske usne, pa i razmjenjivati erotske dodire sa drugom damom.
Žene se dive ljepoti ženskog tijela. Pored toga, žena zna kako druga dama voli da bude dotaknuta, pa ih zato privuče činjenica da je seks sa drugom pripadnicom nježnijeg pola kao seks sa savršenim, nježnim ljubavnikom. Radoznalost je važna za ovakve lezbo fantazije.

(Besnopile.rs)