Vijesti 09.03.2016.

Prodaja i besplatna dostava udžbenika za osnovce

ČITANJE: 1 minuta
foto
Pošte Srpske i Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske i ove godine nastavljaju uspješnu saradnju. Na zadovoljstvo svih korisnika, a naročito onih iz manjih mjesta, omogućena je narudžba te dostavljanje udžbenika putem Pošte.

Udžbenici mogu da se naruče u bilo kojoj pošti, pozivom na broj 1371 Halo centra Pošta Srpske, kao i na Internet stranici www.postesrpske.com

Na ovaj način roditelji štede i vrijeme i novac, jer udžbenike mogu platiti u ratama, a dostava na kućni prag je besplatna.

Bitno je naglasiti da su cijene iste kao i u knjižarama, a naručivanje udžbenika putem Pošta Srpske aktuelno je cijele godine.

Pored narudžbe kompleta, moguće je naručiti i pojedinačne knjige za osnovnu školu. U ponudi su i udžbenici za engleski jezik iz programa Cambridge i Oxford i udžbenici za njemački jezik po programu Hueber Verlag.

Na ovaj način, iskorištena je dostupnost poštanske mreže u mjestima gdje ne postoje knjižare i ovo je svakako brži i lakši način nabavke neophodnih udžbenika za sve učenike, a naročito one koje žive u ruralnom području.

(PR)