Sport 02.06.2021.

PRODUŽEN UGOVOR: Grk Panajotis Moraitis ostaje u Borcu još jednu godinu

ČITANJE: 1 minuta

FK Borac i napadač Panajotis Moraitis dogovorili su produžetak saradnje na još 12 mjeseci.

Iskusni napadač zadovoljio je ukuse struke “crveno-plavih”, sjajno se uklopio u ekipu i van terena, tako da je ugovor produžen na još godinu dana, prenosi mondo.ba.

Ove sezone Moraitis je protivničke mreže pogađao četiri puta, a svakako njegov najvažniji pogodak bio je onaj protiv Tuzle siti, kojim je potvrđena druga šampionska titula u istoriji banjalučkog kluba..

“Drago nam je što smo uspjeli postići dogovor sa Moraitisom za nastavak saradnje. Iako je došao početkom druge polusezone i nije prošao pripreme sa ekipom, apsolutno je opravdao očekivanja i pomogao nam je u ostvarivanju ciljeva”, istakao je Bogoljub Zeljković, član uprave Borca.

U narednim danima očekuje se da još neki igrači produže saradnju sa “Velikanom iz Platonove ulice”.

“U pregovorima smo i sa Markom Brtanom oko produženja ugovora, dok je Elvis Mehanović bliži odlasku nego ostanku. Nadam se da ćemo sutra zvanično predstaviti i prvo pojačanje za narednu sezonu”, otkrio je Zeljković.

Podsjetimo, nešto ranije produžena je saradnja sa Dejanom Melegom, Aleksandrom Subićem i Davidom Čavićem, a isto je učinjeno i sa šefom stručnog štaba Markom Maksimovićem.

Boban Georgiev trebalo bi da napusti klub, dok ugovor još ističe Milošu Borovčaninu.

(SB)

Oznake: FK Borac