Vijesti 24.06.2021.

Produžena akcija “Biramo najuređenije”: Prijave do 5. jula

ČITANJE: 1 minuta

Akcija Gradske uprave pod nazivom „Biramo najuređenije“, produžena je za jednu sedmicu i trajaće do 5. jula.

Zbog zainteresovanosti sugrađana, Komisija je odlučila da produži rok za prijave kako bi svi mogli da prijave svoja dvorišta i učestvuju u ovoj akciji koja se organizuje 19. godinu uzastopno.

Tako i ove godine, pod sloganom „Uređujem svoje dvorište, uređujem svoj grad“, biramo najuređenije privatno dvorište, najuređeniji prostor privrednih subjekata i javnih ustanova, najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Zainteresovani sugrađani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili OVDJE.

Imajući u vidu neizvjesnost epidemiološke situacije potrebno je da se uz prijavni list dostavi 10 fotografija, u slučaju da izlazak Komisije na teren ne bude izvodljiv.

Popunjene prijave sa fotografijama, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: [email protected] ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Za dodatne informacije, možete se obratiti predsjednici Komisije za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“, Sanji Matarugi na broj: 051 244-444 (lokal 774).

(E.M)