Vijesti 27.08.2018.

PROJEKAT OD 75 000 KM Krmine dobijaju novi društveni dom

ČITANJE: 1 minuta

Izgradnja novog društvenog doma u Krminama privodi se kraju, a novi objekat biće u potpunosti završen i opremljen iduće godine, kad će biti predan na upotrebu mještanima.

Tokom današnjeg obilaska gradilišta budućeg društvenog doma, gradonačelnik Igor Radojičić izjavio je da prva faza izgradnje završena i da je za te radove u ovogodišnjem budžetu obezbjeđeno 75.000 KM. On je najavio da će iduće godine iz gradskog budžeta biti obezbjeđena sredstva za unutrašnje uređenje i opremanje kako bi objekat bio stavljen u funkciju.
Ovo je, prema njegovim riječima, već peti društveni dom u ruralnim područjima grada Banja Luke koji se grade ili rekonstruišu tokom ove godine.

– U okviru obnove društvenih domova i oživljavanja društvenih sadržaja u ruralnim sredinama, u Ljubačevu je prije mjesec dana izgrađen potpuno novi objekat, uDragočaju i Debeljacima rekonstrukcija je završena još prošle godine, dok se u Verićima radovi privode kraju – rekao je Radojičić.

Predsjednik Mjesne zajednice Krmine Dragan Blagojević je istakao kako će novi dom biti od velikog značaja za stanovnike ove mjesne zajednice.

– Ovaj oobjekat će nam značiti mnogo zbog svih društvenih aktivnosti koje se održavaju u našem mjestu, a nadamo se da će u budućnosti u ovom prostoru biti smještena i kancelarija mjesne zajednice – naglasio je Blagojević.