Sport 02.10.2022.

Promovisana knjiga „Banjalučke sportske dame“: Autor zahvalio Marinku Umičeviću za podršku

ČITANJE: 1 minuta

Promocija knjige „Banjalučke sportske dame“ koju je napisao poznati sportski novinar Željko Tica, održana je u prepunoj sali Banskog dvora u Banjaluci, a to je bila I prilika da se uruče zahvalnice i priznanja za doprinos u izdavanju ove zanimljive knjige.

Autor se ovom prilikom zahvalio predsjednici ŽRK “Borac” Nadi Tešanović na velikoj pomoći u realizaciji štampanje knjige. Osim toga, riječi hvale uputio je i Marinku Umičeviću, za koga je naglasio da je čovjek koji u svakom trenutku nastoji svakom pomoći i da nema toga kome on nije pomogao.

“Čestitka autoru knjige, kao i svima onima koji su učestvovali u realizaciji ovog sportskog izdanja. Meni je drago što se među „Banjalučke sportske dame“ našla i naša Biljana Nedić koja sa uspjehom nosi dres Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ i na koju sam izuzetno ponosan. Takođe mi je drago što sam na ovoj promociji u Banskom dvoru sreo svog nekadašnjeg profesora Envera Kučukovića – Tendera, kojeg ću ugostiti u Tvornici obuće „Bema“ “, rekao je Marinko Umičević, koji je dobar dio svog života posvetio volonterskom radu u sportu, kojem je dao više nego neki poznatiji sportski radnici za nekoliko života.

Upravo takav predan rad, požrtvovanost i izuzetna humanost, prepoznata je od mnogih, pa i gospodina Tice, autora knjige, koji je to u svom govoru i naglasio.

(N.Sp.)