Vijesti 03.04.2016.

Pronađeno tijelo pjevačice Jelene Marjanović

ČITANJE: 1 minuta
jelena marjanovic
Tijelo pjevačice Jelene Marjanović koja je juče nestala na nasipu u Borči, pronađeno je u kanalu na Paliluli, potvrdio je za RTS ministar policije Nebojša Stefanović.

-Dobio sam potvrdu da smo pronašli tijelo u kanalu na teritoriji opštine Palulula. Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći- rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Ministar je dodao da će tokom dana policija imati više informacija. Policiji je sinoć oko 20 časova prijavljen nestanak Jelene Marjanović (1983), pošto se oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči. Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, prije nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno su pretraživali teren u Borči, gdje je poslednji put viđena. Prema pisanju beogradskih medija, riječ je o pjevačici “Grand produkcije”.

(RTS)