Vijesti 31.05.2021.

PRONAŠLI AKTERE: Policija istražuje slučaj djevojke na haubi u kanjonu Tijesno

ČITANJE: 1 minuta

Policijska uprava Banjaluka putem društvenih mreža upoznata je sa događajem u kojem je djevojka snimljena kako se navodno u kanjonu Tijesno vozi na haubi automobila te policija još utvrđuje sve činjenice ovog događaja, a kako nezvanično saznajemo, svemu je prethodila ljubavna svađa.

Navodno je ljubavna rasprava bila okidač da akteri ovog neobičnog događaja završe na internetu, gdje danima kruži snimak na kojem se vidi kako na haubi vozila u pokretu sjedi djevojka, pišu Nezavisne.

Prema nezvaničnim informacijama, djevojka se momku s kojim se posvađala bukvalno “zakačila” na haubu i on je nastavio voziti.

Na snimku koji je nastao iz drugog vozila u jednom momentu putem je prošao Kangoo, a na haubi vozila u pokretu je sjedila skupljena djevojka.

Inače, dionica puta u kanjonu Tijesno poprilično je opasna i upravo na tom dijelu nerijetko se dešavaju saobraćajne nezgode.

Podsjećamo, Banjaluka.net je prva, 28. maja, objavila tekst i video sa ovom situacijom, a zatim su ga prenijeli brojni mediji u zemlji, pa i regionu.

Djevojka na haubi vozila

(SB)