Vijesti 02.08.2016.

Pronašli osumnjičene za krađe u Banjaluci i Prnjavoru “teške” 10.000 KM

ČITANJE: 1 minuta

Pripadnici CJB Banjaluka su, na području ovog grada, te na području Prnjavora, rasvijetlili dvije krađe kojima je pričinjena ukupna materijalna šteta od oko 10.000 maraka, potvrđeno je “Nezavisnim” iz policije.

Iz policije je saopšteno da je za krađu u Prnjavoru osumnjičen A.G. (37), dok se za krađu u Banjaluci sumnjiči R.V. (18). “Nezavisne” nezvanično saznaju da su u pitanju Amer Gušić zvaci Buco, te Ratko Vukojević. Prethodno je Policijskoj stanici Prnjavor oštećeni 25. jula prijavio da je nepoznato lice iz njegove kuće ukralo oko 6.000 KM.

Operativnim radom na rasvjetljavanju te krađe, pripadnici Policijske stanice Prnjavor došli su do saznanja da postoji sumnja da je tu krađu počio Gušić, te je nad njim izvršena kriminalistička obrada.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, naveli su iz CJB Banjaluka.

Banjalučkoj Policijskoj stanici Lauš je juče oko osam časova oštećeni prijavio da je nepoznato lice iz njegove kuće ukralo veću količinu zlatnog nakita i novac, čime je pričinjena materijalnu šteta u iznosu od oko 4.000 km.

“Istog dana, operativnim radom na terenu, policajci su došli do saznanja da postoji sumnja da je to krivično djelo počinio Vukojević, koga su uhapsili i kod njega pronašli i oduzeli određeni dio ukradenlog nakita i novca”, kazali su izvori “Nezavisnih” bliski policiji.

(nezavisne.com)