PROSLAVA SIM IMPEX-A U PRIJEDORU Pokloni i iznenađenja za prvih 50 kupaca

Predstavnici sada već dobro poznate kompanije Sim Impex, svojim kupcima u Prijedoru javljaju odlične vijesti! Četvrtak, 17. maj, rezervisan je za rođendansko slavlje njihove poslovne jedinice koja u Prijedoru uspješno posluje već treću godinu zaredom. Pored brojnih pogodnosti, ovom prilikom, za prvih 50 kupaca pripremljeni su pokloni iznenađenja.

Cjelodnevna proslava kompanije trajaće od 8 do 18 časova na adresi Svale bb.

Višegodišnji partner kompanije Sim Impex, kompanija Unior, predstaviće ovom prilikom svoje službeno promo vozilo – izložbeni demo kombi, te će sve prisutne pobliže upoznati sa svojim asortimanom ručnih alata koji će povodom rođendana ove poslovne jedinice biti sniženi za 20% tokom cijele sedmice, od 17. do 25. maja.

Takođe, iz ove kompanije dolaze i stručni tehnički treneri koji će cijeli dan biti na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije u vezi sa Unior proizvodima.

Svi prisutni će i ovaj put imati mogućnost da postanu dio Sim Impex Loyality programa. Ovaj program korisniku pruža karticu, koja dalje omogućava direktan popust u svim poslovnim jedinicama kompanije, kao i korišćenje servisa “Pomoć na putu” 24 časa dnevno na teritoriji BiH i Evrope, pozivom na broj Call centra sa kartice.

Podsjetimo, Sim Impex iz Banjaluke je jedna od rijetkih kompanija u BiH koja svojim kupcima kroz maloprodaju i veleprodaju nudi preko 70 hiljada artikala za više od 40 marki automobila, kao i besplatnu dostavu u roku od 24 časa.

Kroz 19 godina poslovanja razvili su mrežu od 23 poslovnice širom zemlje, te u svakoj od njih se trude da svoje kupce redovno časte odličnim popustima, ali i da u svakom trenutku budu na raspolaganju u vidu stručne podrške.

NIŠTA OD BORCA Željko Vranješ ima novi klub

Nekadašnji trener banjalučkog Borca Željko Vranješ preuzeo je prvoligaša Slobodu iz Mrkonjić Grada, koja će imati težak zadatak da izbori opstanak u društvu najboljih.