Politika 24.05.2021.

PROSLAVILI OSLOBAĐANJE: Članovi Predsjedništva SDS-a u zagrljajima sa Vukanovićem

ČITANJE: 1 minuta

Članovi Srpske demokratske stranke (SDS) proslavili su izlazak na slobodu nakratko pritvorenog narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića.

Oni su se danas, na čelu sa predsjednikom Mirkom Šarovićem, okupili i ispred policijske stanice i zahtijevali puštanje Vukanovića, prenosi Klix.

“Ja sam radio najsvetiju ljudsku dužnost tako što sam stao za vrat najvećoj mafiji koju predvode predsjednici Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju”, kazao je, između ostalog, Vukanović po izlasku iz policijske stanice.

Predsjednik Šarović i članovi Predsjedništva SDS-a Nedjeljko Gamočak i Tomica Stojanović su razgovarali i sa komandirom Policijske stanice Trebinje koji je dao garancije da će Vukanović danas biti oslobođen, što se i dogodilo nedugo poslije.

“Slavlje nakon puštanja na slobodu Nebojše Vukanovića u Predsjedništvu SDS. SDS je uz svog narodnog poslanika!!!”, napisali su na Facebooku.

Prema fotografijama slobodu su s Vukanovićem proslavili i bivši lider SDS-a Vukota Govedarica, načelnik Teslića Milan Milićević i drugi istaknuti članovi ove stranke.

Iz Policijske uprave Trebinje su nam rekli da će Vukanović najvjerovatnije dobiti tri prekršajne prijave, a danas je priveden nakon što je u centru grada snimao sudije Osnovnog i Okružnog suda Milana Bosića i Bojana Stevića dok sjede u ugostiteljskom objektu te im govorio da idu raditi uz optužbe da se bave kriminalnim radnjama.

(SB)