Magazin 23.10.2015.

Protjerani iz zemlje zbog previše luksuznog života

ČITANJE: 1 minuta
par0
Njihove žurke, skupi automobili i razmetanje novcem previše su štrčali, pa su morali da se isele iz Njemačke.

Upoznajte Bastijana i Mariju Jotu, koji žive svoju sopstvenu bajku.

Ovaj bračni par nedavno je izazvao pravi haos i salvu negativnih komentara, zbog objavljivanja fotografija njihovog ekstravagantnog stila života.

Naime, njihova svakodnevica sastoji se od žurki na bazenu njihove vile na Beverli Hilsu, elitnom dijelu Los Anđelesa, čije iznajmljivanje košta nevjerovatnih 10.000 dolara mjesečno.

par1

Tu su i luksuzni automobili, svakodnevni šoping na koji troše hiljade dolara, izlasci, putovanja na egzotične destinacije…

Bajkovite fotografije dozlogrdile su širokim narodnim masama, koje većinom jedva krpe kraj sa krajem, pa su faktički “zamolili” par da im više “ne staju na muku”.

“Nije normalno da svaki dan praviš žurku i piješ potoke šampanjca”, rekao je jedan od revolitranih pratilaca na Instagramu.

Bastijan i Marija na svoj luksuzni život mjesečno potroše više od 100.000 dolara, a zbog toga što su previše upadljivi i svuda “štrče”, praktično su protjerani iz Njemačke, odakle inače potiču.

“Ljudi su pljuvali na moje ferarije i podsmijevali se Marijinim velikim grudima. Smetalo im je što mi lijepo živimo”, rekao je Bastijan.

(B92)