Magazin 06.12.2020.

PRVA ISPOVIJEST DŽEJEVE KĆERKE: Svi smo pod lijekovima, nismo ni svjesni da smo ga izgubili

ČITANJE: 1 minuta

Legendarni Džej Ramadanovski umro je danas u 56. godini, a za Blic se oglasila njegova kćerka Marija Ramadanovski. Kroz suze je poručila da još uvijek nije svjesna šta se desilo, te da ju je uprkos bolesti srca smrt oca iznenadila.

Šta mogu da kažem? Katastrofa. Jedan veliki gubitak – izustila je.

Na pitanje kako su izgledali Džejevi posljednji dani njegova naslednica kaže:

– Sve isto, normalno. Kako može da provodi dan čovjek koji je bolestan. Stalo mu srce. I to nas je sve iznenadilo. Pod lijekovima sam…

Marija je otkrila da njen otac nije imao poslednju želju, pa dodala po čemu će ga pamtiti.

– Po svemu najljepšem, po najboljem srcu i duši, po velikodušnoću. Po najboljim pjesmama koje ću pjevati cijeli svoj život. Prosto on je moj idol, moj najveći oslonac u životu. Sada sam ostala bez njega. I ne mogu da budem svjesna da sam ga izgubila.

Džej i njegova bivša supruga Nada ostali su u dobrim odnosima, a Marija je otkrila da joj je otac uvijek nedostajao, prenosi Blic.

– Imam dvedeset četiri godine. Bio je uvijek tu kada mi je bilo teško i dizao me je. Više sam bila više vezana za oca nego za majku, jer živim sa mamom. Imam taj nedostatak oca cijeli život. Nikada da nadoknadim, a sada je već kasno – kaže ona, a na pitanje kako je njena mama kratko je poručila:

– Svi smo pod stresom i tabletama.

(Blic)