Biznis 03.06.2016.

Prvi “Otvoreni dani podrške preduzetništvu”

ČITANJE: 1 minuta

Kako je navedeno iz Gradske razvojne agencije, „Otvoreni dani podrške preduzetništvu“ imaju za cilj da se preduzetnicima omogući bolji pristup gradskim prostorima, komunikacija sa Gradskom upravom, transfer ideja i poslovnih mogućnosti, da se pozovu partneri na saradnju, zatim da se prepoznaju vrijednosti i preduzetnički potencijal, te da informišu javnost i afirmišu preduzetnike.

Biće tu prezentacijske i prodajne izložbe, okrugli stolovi, predavanja, radionice, filmske projekcije, kao i mnogi drugi oblici aktivnosti specifičnih za preduzetništvo.

– Gosti naših prvih „Otvorenih dana podrške preduzetništvu“ su članovi neformalnog uduženja građana “Pop art market” koje već nekoliko godina uspješno djeluje. Pored motiva da okupe mlade, kreativne, vrijedne i preduzetne ljude, ova grupa entuzijasta želi da pošalje mnoštvo pozitivnih poruka društvu kroz svoj angažman.

Agencija poziva sve zainteresovane da podrže ovaj događaj kako bismo zajedno dali što snažniji vjetar u leđa perspektivnom i proaktivnom udruženju “Pop art market”.

Ukoliko ih podržimo na pravi način, podržaćemo omladinsko preduzetništvo, kreativnu mini industriju i zanatske vještine, kao i društveno odgovorno ponašanje – kažu u Gradskoj razvojnoj agenicji.

(banjaluka.rs.ba)