Biznis 23.11.2018.

Prvi put u SiM Impex-u: Vrtoglavi popusti na “Crni petak”

ČITANJE: 2 minute

Po prvi put, ove godine, SiM Impex je za sve kupce pripremio vrtoglave popuste na “Crni petak”, dan koji zbog mogućnosti nevjerovatnih ušteda željno iščekuju ljudi širom svijeta.

U svih 28 poslovnica širom Bosne i Hercegovine u petak, 23. novembra, očekuju vas sjajne cjelodnevne akcije: do 30% popusta na akumulatore, aditive, antifriz, ulja, auto kozmetiku, metlice brisača, patosnice, sijalice, svjećice, grijače i druge proizvode iz našeg asortimana poput Unior ručnog alata, Bosch ručnog električnog alata i mnogih drugih.

Ne zaboravite da je od 15. novembra na teritoriji BiH zakonski obavezno posjedovanje i korištenje zimske opreme i iskoristite ovu sjajnu priliku da pripremite automobil za udobnu i sigurnu vožnju u zimskim uslovima i to po cijenama znatno nižim nego inače.

Podsjećamo, u obaveznu zimsku opremu vozila spadaju pneumatici sa zimskim profilom ili lanci za snijeg koje trebate imati u prtljažniku vašeg vozila. Vodite računa da imate spremne kvalitetne lance provjerenog proizvođača, jer će loši u vožnji donijeti više problema nego koristi.

Ono na šta takođe trebate obratiti pažnju je i činjenica da niske temperature utiču na rad motora i crpe energiju iz akumulatora. Zbog toga se pobrinite da na vrijeme promijenite rashladne tečnosti, u motor dodate manje viskozno ulje, ali i promijenite akumulator ukoliko je dotrajao, kako vas automobil ne bi izdao tokom hladnih jutara.

Popuste u SiM Impex-u možete ostvariti isključivo danas 23. novembra, u svim poslovnicama koje se nalaze u sljedećim gradovima: Banja Luka, Bijeljina, Bileća, Brčko, Derventa, Doboj Jug, Goražde, Gradačac, Gradiška, Hadžići, Istočno Sarajevo, Kalesija, Kiseljak, Kotor Varoš, Laktaši, Mostar, Mrkonjić Grad, Prijedor, Prnjavor, Sanski Most, Sarajevo, Srebrenik, Trebinje, Tuzla, Visoko i Zvornik.

Više informacija o akciji  i ponudi iz SiM Impex-a možete dobiti putem mejla na [email protected] ili direktnim pozivom neke od poslovnica na brojeve dostupne na stranici www.simimpex.com/kontakt/