Svijet 09.01.2023.

Prvi snimak hapšenja supruga nestale Ane Volš (VIDEO)

ČITANJE: 2 minute

Suprug nestale Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, uhapšen je kasno sinoć po našem vremenu zbog ometanja istrage, a pojavili su se i prvi snimci njegovog privođenja.

“Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku supruge. Policija ima razlog da vjeruje da je Brajan Volš počinio krivično djelo obmanjivanja policijskih istražilaca”, rekao je okružni tužilac Norfolka, Majkl Morisi, a prenosi “Boston 25”.

Brajan Volš (46) uhapšen je u nedjelju naveče.

Prije manje od mjesec i po Ana je posjetila i Beograd o čemu svjedoče fotografije i snimci iz glavnog grada Srbije na njenom Instagram profilu.

Inspektori su se vratili u kuću nestale Ane Volš (39), koja je odrasla u Beogradu, a nestala prije nepunih devet dana.

Dan ranije, podsjetimo, lokalna policija je saopštila da je pretraga okoline završena bez rezultata i da će biti nastavljena samo ako se pojave nove informacije.

Prethodno je 20 pripadnika tima za specijalne hitne slučajeve sa tri obučena psa dva dana pretraživalo šumarak nadomak kuće Ane Volš. Oni su takođe isušili bazen pored kuće i uz pomoć ronilaca pretražili obližnji potok, međutim, nije pronađen nijedan trag.

Članovi porodice, podsjetimo, posljednji put su vidjeli Anu 1. januara oko četiri sata kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gdje radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do “Logana”.

Policija je navela da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, ali da nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala, prenosi “Kurir”.

(A.M.)

Oznake: Ana Volš