Vijesti 19.03.2016.

Pucnjava u Prnjavoru: Mladić ranjen, napadač uhapšen

ČITANJE: 1 minuta
POLICIJA
Draženko Rogić (42) iz Prnjavora uhapšen je zbog sumnje da je jutros u ovom gradu ranio sugrađanina Milana Danojevića (22).

Navodeći inicijale osumnjičenog i povrijeđenog, Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, potvrdila je da je do pucnjave došlo oko 4.20 časova, ispred sportske dvorane u Prvomajskoj ulici u Prnjavoru.

– D.R. je iz pištolja ispalio nekoliko hitaca u 22-godišnjaka iz Prnjavora. D.R. je lišen slobode, a povrijeđenom je ukazana medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci – kazala je Markanovićeva.

Uz nadzor dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka izvršen je uviđaj i izuzeti su predmeti i tragovi koji će biti poslati na vjestačenje i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

-Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor nastavljaju rad na utvrđivanju činjeničnog stanja i prikupljanju dokaza u skladu sa čim će se izvršiti kvalifikovanje djela, a sve dalje mjere i radnje prema osumnjičenom preduzimaće se po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka – naglasila je Markanovićeva.

(NN)